Welkom

Welkom op de website van de Oefentherapiepraktijk Los, de praktijk waar u terecht kunt voor oefentherapie Mensendieck. Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum "De Reef" in Ypenburg. Het gezondheidscentrum ligt centraal gelegen tussen Den Haag,Nootdorp,Delft en Leidschenveen.

U kunt ons vinden op de 1e etage van het gezondheidscentrum "de Reef".

Als u het pand binnenkomt dan neemt u vervolgens de trap of lift naar boven. Zodra u de lift uitkomt vindt u aan uw linkerhand de wachtruimte.

Oefentherapie mensendieck

Lopen, zitten, bukken en tillen. Allerlei bewegingen die men de hele dag en meestal onbewust uitvoert. 
Iedereen heeft zo zijn eigen lichaamshouding en manier van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Hierdoor ontstaan er klachten. Een oefentherapeut Mensendieck helpt jou met inzicht krijgen in deze onbewuste bewegingen en houdingen en past hier een behandelplan op toe zodat de klachten afnemen.

(Voor meer informatie over oefentherapie Mensendieck bezoek dan de volgende website: www.vvocm.nl

 

Vergoedingen

Oefentherapie Mensendieck behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Controleer eerst of u aanvullend bent verzekerd voor oefentherapie Mensendieck. Als in uw pakket fysiotherapie is verzekerd dan bent u automatisch verzekerd voor oefentherapie Mensendieck.

 

 

Medical taping

Wat is het?

De gekleurde tape, bekend uit de sportwereld, wordt steeds vaker toegepast in de gezondheidszorg om diverse klachten te verminderen of te verhelpen.

 

De methode

Medical tape is een aanvulling op de reguliere oefentherapie Mensendieck die in onze praktijk wordt gegeven. De tape wordt aangelegd op de huid in de  richting waarin huidverschuivingen aangenaam zijn. Dit zorgt voor een functieverbetering en voor een vermindering van de klacht. 

U kunt bij ons terecht voor klachten aan voet, enkel, onderbeen, knie, heup, rug, schouder, elleboog en pols.